NL
Wouter Koziolek, team Piet Vogel Rigsolutions

Wouter Koziolek, Consultant

Graag wil ik me hierbij even voorstellen: mijn naam is Wouter Koziolek.

De passie voor vis en natuur is ontstaan in de omgeving van Nieuwkoop waar ik 32 jaar geleden ben opgegroeid. Mijn eerste karpers heb ik uit de boot gevangen, ik moet toen een jaar of 15 zijn geweest. Hiervoor viste ik ook al op karper/snoek en alles wat maar bijten kon. Mijn eerste (bamboe) hengel stond krom toen ik 8 was.

Vanuit de polder ben ik verhuisd naar Amsterdam, waar legio mogelijkheden zijn. Van poldersloten, diepe en ondiepe boezemwateren tot afgesloten watersystemen. Ik bevis ze bijna allemaal. Mijn voorkeur gaat uit naar open watersystemen en diepe zandafgravingen. Deze bevis ik vanuit de boot en vanaf de kant. De diverse soorten wateren hier in de buurt zorgen voor veel uitdaging en aanpassingsvermogen, dat maakt het leuk!

Een keer per jaar ga ik naar het buitenland om nog meer ervaring op de doen op de stuwmeren. Naast het vissen geniet ik enorm van de omgeving die hoog in het vaandel staat. Het tactisch benaderen en uitzoeken van een water geeft mij voldoening!

Met de producten van Piet Vogel Rigsolutions heb ik zekerheid van kwaliteit en  innovativiteit, waardoor ik elk water subtiel kan aanpakken!