NL

Steef Peters, teammember

Ik heet Steef Peters, 16 jaar oud en ik woon in Amstelveen.

Het vissen heb ik al op erg jonge leeftijd geleerd van mijn vader, ik ging vaak mee tijdens het vissen op snoek, karper en vele andere vissoorten. Ik begon het steeds leuker te vinden, en heb op mijn 4e mijn eerste bamboe hengel van oma gekregen. Vanaf dat moment was ik elke week meerder malen aan de sloot achter het huis te vinden, de eerste kleine visjes werden gevangen en ik was helemaal verkocht.

Na een aantal jaar was het eens tijd voor een nieuwe uitdaging en zo heb ik met hulp van mijn vader zelf mijn eerste snoeken en karpertjes met de pen weten te vangen in de singels en vijvers in de buurt. Vanaf dat moment ben ik steeds meer en meer gaan karperen en ook op de boilie werden de eerste karpers gevangen.

De jaren hierna heb ik veel op de Bosbaan gevist en erg veel kennis opgedaan. Tot op de dag van vandaag ben ik nog elk jaar een paar keer per jaar te vinden op dit water waar het allemaal is begonnen. Op het moment bevis ik graag de kanalen en grotere plassen in de buurt, ook de penhengel word tot op de dag van vandaag nog meerder keren per jaar uit de kast getrokken om de karpers struinend te belagen. Ik ben erg trots dat ik deel uit mag maken van het Piet Vogel Rigsolutions team Nederland en ben erg tevreden over de spullen van Rigsolutions, al vele mooie vissen hebben de kant weten te vinden en nog nooit heeft het materiaal me in de steek gelaten.