NL

Sebas Raadschelders, teammember

In mijn jongere jaren ging ik graag met mijn opa op stap met de bamboe stok, iets dat ik nog steeds geweldig vind. Sinds dien ben ik sterk gegroeid in mijn visserij en ben sinds een jaar of 10 zeer fanatiek karpervisser.

Als ik mijn hobby zou moeten omschrijven zou ik zeggen dat ik een moderne karpervisser ben. Mijn visserij is dan ook nauw verbonden met moderne elektronica en alles omtrent foto en videoapparatuur. Samen met mijn beste vismaten heb ik een website (Basefishing.nl) opgebouwd waarop onze foto’s en video’s te bekijken zijn. Het is het product van onze vriendschap zullen we maar zeggen.

Enkele jaren geleden heb ik tijdens mijn visserij een toffe gast ontmoet die mij het een en ander geleerd heeft over onderwatercamera’s. Vanuit daar ben ik zelf gaan experimenteren en inmiddels bouw ik ook hobbymatig onderwatercamerasystemen. Dit is één van de redenen dat ik met het team van Piet Vogel in contact ben gekomen.

Mijn mooiste stek is toch wel mijn stuk privé grond op Vinkeveen. Hier kan ik ongestoord mijn visserij beoefenen. Vanuit mijn vakantiehuisje kan ik mijn stek live in de gaten houden met mijn onderwatercamera en door het heldere water levert dit schitterende beelden op. Ook gebruik ik deze stekken om mijn visserij eens goed onder de loep te nemen. Ik durf dan ook te zeggen dat ik hierdoor grote stappen heb genomen in mijn visserij.

Mijn ambitie ligt bij het onder de knie krijgen van het flexibele bootvissen. Een mooie rubberboot met tent zou ik dan ook erg gelukkig van worden. In de toekomst wil ik hiermee reizen gaan maken naar het buitenland om mooie films te maken. Voor mij is dit de ultieme manier om de karpervisserij te beleven.

Ik heb ONTZETTEND veel zin om aan de gang te gaan met het team van Rigsolutions en verwacht dat hier veel mooie sessie, foto’s, socials, video’s en films uit voort gaan komen. Laat het seizoen maar beginnen!