NL
Dennis Scherjon, Team Piet Vogel Rigsolutions

Dennis Scherjon, teammember

Hallo, Ik ben Dennis Scherjon.

 

Net als zoveel mede vissers ooit begonnen met vissen toen ik een klein mannetje was. Voorntjes ,brasem ,baars kortom alles wat ik kon vangen probeerde ik op de kant te krijgen. Af en toe kreeg ik wel eens een karper aan de haak maar verspeelde die steevast. Mijn nieuwsgierigheid voor deze mooie sterke vis was wel gewekt en door de jaren heen ving ik wel eens een kleintje. Die grote wilde ik ook wel eens vangen dus kreeg ik van mijn Opa op mijn veertiende verjaardag een karperhengel .Maar het duurde nog even voordat het karpervirus echt toesloeg. Dat zal zo rond mijn zeventiende geweest zijn. Nu ik dit dus zo vertel ,realiseer ik me dat ik van de 42 jaar dat ik op deze aarbol rondloop dus alweer 25 jaar gericht op karper vis!

Pen en korstvissen is en blijft mijn grootste passie, die pen die weg tikt of die korst die heel voorzichtig van het wateroppervlak gegrist word, ik blijf het prachtig vinden. Uiteraard vis ik ook op afstand en kan daar ook enorm van genieten en vind mijn uitdaging in het bedenken van manieren om die voorzichtige vissen toch weer in mijn net te krijgen. Ik vis graag op een verscheidenheid van wateren, heldere zandputten, cultuurwater in de stad of een ruig kanaal, elk soort water heeft zijn charmes en uitdagingen.

Ook vis ik wel eens een weekje in Frankrijk, maar met name Nederland heeft mijn voorkeur. Hier valt nog steeds zoveel te ontdekken en te doen!

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Piet en Boudewijn met de vraag of ik mede team-lid zou willen worden voor Rigsolutions. Ik hoef natuurlijk niet te vertellen dat ik daar niet lang over na moest denken! Het is natuurlijk enorm leuk om met veel innovatieve end-tackle producten bezig te zijn en onderdeel uit te maken van een team van vissers die ondanks de verscheidenheid in visserijen allemaal enorm veel passie hebben voor het karpervissen.