NL

Cor Bischof, teammember

Mijn naam is Cor Bischof, 53 jaar 

Ik ken Piet al 43 jaar, in onze jeugd  hebben we samen op alle zoetwater vissen gevist. In de Amsterdamse grachten op vaarten, kanalen en op grote wateren.

Mijn manier van vissen beperkt zich de laatste jaren tot statisch achter de hengels met een rigje verborgen in een Pva zakje, gevuld met een mengsel van soaks, pellets en grondvoer. Gooiend naar vis die zich laat zien, uitdagende stekjes of naar de opgebouwde voerstek. Mijn favoriete onderlijnmateriaal is de Skinny, soepel en erg sterk, perfect voor mijn visserij.

 

Vanaf dat Piet met zijn eerste bedrijfje PB Products samen met Bertus begon (later kwam Henk erbij)  vis ik al met zijn spullen en ik ben blij dat ik alles vanaf het begin heb meegemaakt. De eerste beurzen, waar Piet en Bertus als eersten op de markt kwamen met gecoate onderlijnen; rijen dik bij de stand tijdens het uitleggen van het materiaal en het was niet aan te slepen, zoveel werd er verkocht. De grote bedrijven keken jaloers toe. En nu ben ik ook weer betrokken bij Piet zijn nieuwe bedrijf, Rigsolutions, waar hij gewoon verder gaat met het innoveren van producten. Hij staat open voor ideeën van teamleden en daar doet hij ook wat mee en samen met het hele team werken we alles uit tot het eindproduct. We hebben een leuk team met verschillende soorten benaderingen op onze vriend karper en ik ben blij daar deel van uit te mogen maken.