NL

Over Rigsolutions

-

Karpervissen is de laatste jaren steeds populairder aan het worden in heel Europa wat resulteert in overbeviste wateren. Omdat de vissen regelmatig gevangen worden leren de karpers instinctief onze rigs te ontwijken.  Middelmatige materialen en slecht geknoopte rigs worden genadeloos afgestraft. Finetuning van de rigs en materialen is belangrijker dan ooit tevoren. Alle details moeten perfect zijn. De kwaliteit en effectiviteit van de Piet Vogel range is altijd gegarandeerd.

Omdat ik regelmatig in contact sta met mijn doelgroep weet ik precies waar de markt om vraagt. En omdat ik zoveel tijd aan de waterkant besteed kan ik de producten tot in de kleinste details perfectioneren. Door deze praktijkervaring houd ik de range up-to-date.

Alle rigonderdelen gebruikt in de Rigsolutions range moeten altijd aan mijn persoonlijke eisen voldoen. Alle producten uit de range zijn persoonlijk door mij ontwikkeld en natuurlijk door en door getest.
Producten die achter blijven in de verkoop verwijder ik regelmatig om ze te vervangen door de nieuwste trends. Dit alles is niet onopgemerkt gebleven door de karpervissers in heel Europa en Rigsolutions is inmiddels een gerespecteerd merk geworden en daar zijn we hartstikke trots op.

Piet Vogel
Rigsolutions, Always the Right Solution.